DUURZAAM WINKELEN

Duurzaam winkelen bij IK HAAK NETJES

Duurzaam, zerowaste, plasticvrij, het zijn allemaal woorden die steeds belangrijker worden in onze maatschappij. Gelukkig willen steeds meer mensen graag een steentje bijdragen aan een zo duurzaam mogelijk leven.

Dat kan natuurlijk op allerlei manieren. Niet alleen in en om het huis, maar ook met de aanschaf van producten. Als snel denken mensen dat duurzame artikelen ook altijd duurder zijn. Misschien is de aanschaf van een product soms wel duurder, maar doe je er veel langer mee. Belangrijk om daar rekening mee te houden. Bij aanschaf van een duurzaam artikel, is duurkoop dus ook vaak een goede koop

Ook in mijn webshop kun je terecht voor mooie en ook veelal duurzame artikelen. Ik werk met de mooiste materialen. Alle producten worden gehaakt van kwaliteit katoen, 100% biologisch katoen en 100% hennepvezel. De artikelen worden met de meeste zorg gehaakt en afgewerkt. Er is een hele ruime keus aan producten in heel veel kleuren. 

En heb je wat moois in de webshop besteld? Dan ben je ook verzekerd van een geheel plasticvrije verzending. Ook nog eens zerowaste. Want de verzenddoos van bruin karton wordt afgestemd op de omvang van de bestelling, er wordt geen opvulmateriaal gebruikt en de doos wordt dichtgeplakt met Ecotape. Aan alles wordt gedacht. Niets is zo vervelend om een pakje te ontvangen waarvan de buitenverpakking veel te groot is en de verzenddoos vol zit met, veelal plastic en onnodig, opvulmateriaal. 

Zoals eerder gezegd, is duurzaam winkelen niet altijd duurder. In mijn webshop zijn alle artikelen heel eerlijk geprijsd zodat het voor de meesten prima betaalbaar is. Dat is gedaan om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met mooie en duurzame producten. De verzendkosten zijn €2,95 en bestel je vanaf €40,– dan neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. 

Vind je het leuk om het verhaal van en achter mijn webshop te lezen? Neem dan een kijkje op deze pagina. Dan krijg je een mooie inzicht hoe ik tot deze webshop gekomen ben en wat mijn missie is.

Leuk als je mijn klant wilt worden!

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS