Haakwerk met passie

TROTS OP MIJN WEBSHOP

Graag wil ik je meenemen in mijn verhaal. Mijn verhaal over het begin van de webshop, de materialen, de kleuren, de variatie en boven alles uiteraard mijn liefde voor haakwerk. Ik ben trots op mijn webshop ikhaaknetjes.nl. Ga je mee?

HOE HET BEGON

Handwerken deed ik al graag. Dit is me van mijn moeders kant meegegeven. Ik heb veel geborduurd en gebreid. Haken wat minder. Gek, want nadat ik dat weer heb opgepakt, kwam ik er achter dat ik haken toch het leukst vind. Uren achter elkaar kan ik haken en het geeft mij rust. Het is voor mij heel ontspannend. 

Maar toen een aantal jaar geleden de plastic tas in steeds meer winkels ‘verboden’ werd of alleen tegen betaling aangeschaft moest worden, zag ik daar mijn eerste artikel dat ik zou gaan haken. Boodschappennetjes! Zo is ook de titel van mijn website ontstaan.

BOODSCHAPPENNETJES

Vanaf 1 januari 2019 was mijn webshop een feit. Mijn afkeer tegen de overdaad aan (onnodig) plastic heb ik omgezet in het haken van een mooie en duurzame vervanger, het gehaakte boodschappennetje. Ze zijn in de webshop verkrijgbaar van katoen en van 100% biologisch katoen. Dragen met gemak zo’n 2 kg aan boodschappen. Daarom ideaal voor bijvoorbeeld groente en fruit.

image

MEER EN MEER VARIATIE

Na de boodschappennetjes, kwamen als snel meer producten in de webshop. Want ik wil bezoekers van mijn webshop graag zoveel mogelijk variatie aanbieden. Niet alleen in kleuren maar ook in producten. Omdat ik zoveel mogelijk mensen kennis wil laten maken met mijn mooie producten, die ook nog eens duurzaam, geheel plasticvrij en eerlijk geprijsd zijn. Al met al is tot nu toe al aardig gelukt. 

Er is best een grote vraag naar handgemaakte en duurzame artikelen. Ik hecht zelf ook veel waarde aan duurzaam werken. Niet alleen voor de aanschaf van mijn materialen maar ook voor de verzending. Maar eerlijk, het is toch best lastig om bezoekers te overtuigen van de aanschaf van mijn producten. Daarom probeer ik steeds meer en op allerlei manieren mijn webshop te verbeteren. Ik doe veel zelf maar het onderhoud van de website heb ik inmiddels uitbesteed. Wat is dat heerlijk! Zo heb ik nog meer tijd om te haken.

VOOR ELKE KLUS EEN DOEKJE

Eén van mijn favoriete producten, is het gehaakte doekje. Ik haak ze in mooie patronen, ze zijn redelijk snel klaar en het is prachtig om een stapel gekleurde doekjes in huis te hebben. En bovendien zijn de gehaakte doekjes voor heel veel doeleinden geschikt. Denk aan afwasdoekje, poetsdoekje, wasdoekje, gezichtsdoekje, gastendoekje, snoetepoetsersdoekje. Dus eigenlijk overal in huis waar je een doekje kunt gebruiken. In de webshop zijn gehaakte doekjes verkrijgbaar van 100% biologisch katoen en van recycled katoen.

Nu zijn er naast de gehaakte doekjes, ook gehaakte handdoekjes in de webshop verkrijgbaar. Net zoals de gehaakte doekjes, hebben ook de handdoekjes mooie patronen en zijn ze gehaakt in de mooiste kleuren. Extra leuk als je de gehaakte doekjes wilt combineren met gehaakte handdoekjes. Eventueel ook in dezelfde kleur. De handdoekjes zijn verkrijgbaar in katoen en in recycled katoen. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar.  Bij de artikelen in de webshop, staan de maten vermeld. 

Wie weet heb ik je al kunnen verleiden tot de aanschaf van mooi keukentextiel in de vorm van gehaakte doekjes en gehaakte handdoekjes. Maar dat is nog niet alles. Want er is nog een mooi product dat je in de keuken kunt gebruiken. Gehaakte pannenlappen. Ook deze zijn weer in 2 variaties in de webshop verkrijgbaar. Gehaakte pannenlappen van katoen en gehaakte pannenlappen van 100% biologisch katoen.

PANNENLAPPEN

De gehaakte pannenlappen zijn voorzien van een ophanglus en gehaakt van dik katoen. Zodoende zijn de gehaakte pannenlappen ook prima geschikt als onderzetter. Dus met de aanschaf van gehaakte doekjes, gehaakte handdoekjes en gehaakte pannenlappen, haal jij prachtig en duurzaam keukentextiel in huis.

Zeepnetjes, wasbare wattenschijfjes en waszakjes

In de webshop zijn er volop gehaakte zeepnetjes (zeepzakjes) verkrijgbaar. En o wat zijn ze handig, zuinig in gebruik en een besparing van het milieu en jouw portemonnee. Handig, stuk zeep erin en schuimen maar. Zuinig in gebruik, waar bij een plastic fles altijd een restje achterblijft, gaat je zeep in een zeepnetje tot het laatste restje op. Besparing, per jaar een stuk minder plastic flessen door het gebruik van zeep met een zeepnetje en veel goedkoper.

ZEEPNETJES

Zelf gebruik ik al een hele tijd een zeepnetje. Een gehaakt zeepnetje voor mijn haarzeep en een gehaakt zeepnetje voor mijn bodyzeep. In de webshop kun je gehaakte zeepnetjes van katoen, van 100% biologisch katoen en van 100% hennepvezels vinden. Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar. De gehaakte zeepnetjes zijn geschikt voor alle soorten zeep, soapbars, haarzeep, bodybar, etc.

WASBARE WATTENSCHIJFJES

Ben jij iemand die vaak wattenschijfjes gebruikt? Misschien gebruik je al wasbare wattenschijfjes. Zo niet, wil ik je heel graag overtuigen om deze aan te schaffen. Zelf gebruikte ik 1 of 2 ‘gewone’ wattenschijfjes per dag. Dan kun je wel nagaan hoeveel wattenschijfjes er per jaar in de vuilnisbak belanden. Daar kun jij dus een heel groot verschil maken door het aanschaffen van gehaakte wasbare wattenschijfjes .

Ze zijn in de webshop te koop per 6 stuks en gehaakt van dik katoen. Doorsnede per wasbaar wattenschijfje is ca. 8cm. Ik vind het een prachtig product en een perfecte vervanger voor het ‘gewone’ wattenschijfje. In de webshop zijn witte wasbare wattenschijfjes en blauwe wasbare wattenschijfjes te koop. Mogelijk komen er nog meer kleuren bij.

De wasbare wattenschijfjes kun je in de wasmachine wassen. Aan te raden om deze in een waszakje te doen. Misschien heb je zelf een waszakje of lingeriezakje, dat is ook prima. Maar zo niet, kun je in de webshop terecht voor gehaakte waszakjes. In deze waszakjes passen ca. 10 wasbare wattenschijfjes. Ideaal voor al je kleine dingen die je in de wasmachine wilt wassen en niet verloren mogen gaan.

WASZAKJES

In het gehaakte waszakje zitten 2 koordjes. Zo kun je het waszakje goed sluiten door de koordjes aan te trekken en er een knoop in te leggen. Aan te raden om na het wassen, de wasbare wattenschijfjes uit het waszakje te halen en deze liggend te laten drogen. Ze zijn zo droog zodat jij snel weer schone gehaakte wasbare wattenschijfjes hebt.

GEHAAKTE MUTSEN VOOR HET HELE GEZIN

In de webshop kun je terecht voor gehaakte mutsen voor het hele gezin. Heel veel kleuren en maten. Van gehaakte babymutsen, gehaakte kindermutsen, gehaakte tienermutsen naar gehaakte mutsen voor volwassenen. Er zijn echt heel veel van de mooiste kleuren verkrijgbaar.

Misschien vind je het wel leuk om je hele gezin in dezelfde kleur gehaakte muts te steken, of juist niet. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar duurzame babymutsen, gehaakte kindermutsen of originele mutsen voor hem en haar? Dan kun je prima terecht in mijn webshop.

De gehaakte babymutsen zijn verkrijgbaar in katoen, in fijn 100% biologisch katoen, en in fijn katoen. De gehaakte kindermutsen zijn verkrijgbaar in katoen. De gehaakte tienermutsen zijn verkrijgbaar in katoen en in 100% biologisch katoen. De gehaakte mutsen voor volwassenen zijn verkrijgbaar in 100% biologisch katoen en in katoen. Waar vind je zoveel keus in materialen, maken en kleuren?

AAN TAFEL

Zit jij met diner graag aan een mooie gedekte tafel met je gezin of met gasten? En zet je dan graag een lekkere fles (bijvoorbeeld wijn of rosé) op tafel? Dan kun je met de gehaakte flessendragers uit de webshop, je tafel nog een beetje extra opfleuren.

De gehaakte flessendragers, wijnzak, flessentas, wijntas of hoe je het ook noemt, zijn gehaakt van dik katoen in de mooiste kleuren. Hoewel een kleur voor een gehaakte flessendrager niet zo belangrijk is, vind je het misschien toch leuk als de kleur bij je keuken of gedekte tafel past.

Zo’n gehaakte flessendrager met fles, leent zich ook uitermate om cadeau te doen. Zo wordt misschien een gewone fles wijn, toch meer bijzonder. En is de inhoud van de fles achterover geslagen, dan heb je met de gehaakte flessendrager een leuk accessoire in huis. Bijvoorbeeld met een kaars er in.

En om het helemaal mooi af te maken aan tafel, zijn er naast de gehaakte flessendragers ook gehaakte onderzetters te koop. De onderzetters zijn gehaakt van katoen, worden per 2 stuks verkocht en zijn verkrijgbaar in de webshop in diversen kleuren. De gehaakte onderzetters tezamen met een gehaakte flessendrager is een schot in de roos als cadeau!

GEHAAKTE BOEKENLEGGERS VOOR DE ECHTE BOEKENWURM

Ben jij een echte boekenwurm? Dan zul je weten dat er in veel boeken een boekenlegger mist. Ik zit bijvoorbeeld heel graag met mijn neus in kookboeken. Dan mis ik heel vaak een boekenlegger terwijl ik die juist in kookboeken zo goed kan gebruiken.

De gehaakte boekenleggers zijn van katoen. Je kunt geen kleur kiezen wat dat is helemaal niet belangrijk. Wat belangrijk is dat ze handig zijn. Voor slechts €1,– kun jij al een gehaakte boekenlegger aanschaffen. Een perfect item om tezamen met een ander artikel te bestellen.

boekenleggerskatoen

GEHAAKTE STRANDTASSEN IN STRALENDE KLEUREN

Waar het verhaal begon met de gehaakte boodschappennetjes, eindigen we met de gehaakte strandtassen. Deze zijn gehaakt van dik katoen in allemaal prachtige kleuren. De gehaakte strandtassen zijn voorzien van stevige hengels. Prima geschikt dus voor jouw favoriete strandspullen.

Stop je badlaken, favoriete boek, zonnebrand en flesje water in je gehaakte strandtas en ga er op uit. Maar is het geen strandweer? Dan kun je met deze gehaakte strandtas natuurlijk ook prima boodschappen doen. Dus hij komt altijd van pas!

HEB IK JE KUNNEN OVERTUIGEN?

Hopelijk heb ik je overtuigd tot de aanschaf van één van mijn mooie producten. Dat zou helemaal geweldig zijn. Toch wil ik tot slot nog een wat interessante informatie meegeven die voor jou misschien wel belangrijk zijn en handig om te weten.

  1. vragen kun je altijd stellen. Stuur me een mail mailto:info@ikhaaknetjes.nl en je krijgt snel antwoord
  2. duurzaamheid en zerowaste, vind ik heel belangrijk
  3. de producten zijn handgemaakt en gehaakt van katoen, 100% biologisch katoen of 100% hennepvezel
  4. bestellingen worden geheel plasticvrij verpakt en verzonden
  5. de artikelen zijn gehaakt van 100% hennepvezel zijn alleen geschikt voor handwas
  6. ik verkoop ook aan webshops. Bij interesse kun je mij altijd mailen mailto:info@ikhaaknetjes.nl
  7. kleuren in het echt kunnen afwijken van de kleur op de foto 
  8. alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen en geheel plasticvrij verzonden

Het zou geweldig zijn als je mijn klant wilt worden!

Liefs, Els.

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS