Babymutsen

De heerlijke en warme lentedagen laten nog even op zich wachten. Hoewel we in februari en maart al wel een paar zonnige en warme dagen gehad hebben, is april tot nu toe nog best koud. En met deze kou, kan jouw baby natuurlijk wel een mutsje gebruiken.

In mijn webshop zijn volop babymutsen te koop. Babymutsen van katoen, babymutsen van 100% biologisch katoen, en babymutsen van fijn katoen. Er is volop keus in een heel groot aantal kleuren. Dus voor elke babyhoofdje een passende kleur. Voor de allerkleinste babies, is een babymuts het hele jaar onmisbaar.

Alle babymutsen zijn gehaakt en handgemaakt. Alle variaties zijn te koop voor €5,95 excl. verzending. Verzendkosten zijn slechts €2,95. En bestel je voor meer dan €40,–, dan neem ik de verzendkosten voor mijn rekening.

Verzending is geheel plasticvrij en je bestelling wordt binnen 2 dagen verzonden. Zo’n babymuts is ook heel leuk om cadeau te doen. Voor verzending als cadeau is er nog de optie op een kaartje met tekst aan je bestelling toe te voegen. En ik doe er nog wat leuke crafttape op. Zo wordt een cadeau verzenden nog leuker.

Voor een bijzonder mooi en handgemaakte babymuts, kun je terecht in mijn webshop ikhaaknetjes.nl .

Babymusten van fijn katoen
Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS