Introductie in vogelvlucht

Bij deze een korte introductie om mijn mooie webshop onder de aandacht te brengen.

Sinds 1 januari 2019 ben ik van start gegaan met mijn webshop. Deze is ontstaan vanuit een missie. Een missie om de strijd aan te gaan tegen de overdaad aan plastic. Zo ben ik begonnen met het haken van boodschappennetjes  en was daar ook de perfectie titel voor mijn webshop.

In de afgelopen jaren ben ik heel druk geweest met mijn webshop. Omdat ik (bijna) alles in eigen beheer doe, gaat daar heel veel tijd inzitten. Maar dat heb ik er graag voor over. En bovendien word je ook heel wat wijzer van alles zelf doen en het scheelt ook geld.

Niet alleen de inkoop, administratie, website bijhouden, haken voor de webshop maar ook het inzetten van social media behoren tot mijn taken. Door de inzet van social media, met name Instagram, heb ik al een aardige klantenkring opgebouwd. Dit zijn webshops die mijn mooie haakwerk verkopen. Al veel webshops hebben al meerdere bestellingen gedaan. Naar volle tevredenheid van beide kanten.

Inmiddels is mijn productie uitgebreid. Ik verkoop niet meer alleen  Daar zijn ook pannenlappen, doekjes , handdoekjes, mutsen, zeepnetjes en onderzetters bijgekomen. Alles wordt gehaakt van katoen, 100% biologisch katoen en 100% hennepvezel.

Duurzaamheid en het milieu zijn voor mij heel belangrijk. Niet alleen privé maar ook zeker zakelijk. Daarom worden al mijn bestellingen ook plasticvrij verpakt en plasticvrij verzonden.

Daarnaast vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk service aan de klanten te bieden. Daarom is verzending slechts €2,95. En vanaf €40,–, neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. En mocht je een artikel in de webshop zien maar je wilt een ander aantal of kleur? Ook dan help ik je graag. Stuur me dan een mail info@ikhaaknetjes.nl en dan laat ik je weten hoe snel ik je kan helpen.

Dus geen reden meer om je niet te laten verleiden door een prachtig en handgemaakt product met een goed verhaal.

Liefs, Els.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS