Over mij

Haakwerk met een missie.

Mijn liefde voor het haken en mijn missie tegen de overdaad aan plastic, hebben geresulteerd in deze webshop. Het eerste artikel, werd het boodschappennetje. Daar is de naam van mijn website van afgeleid. Zo’n boodschappennetje steek je makkelijk in je zak, is duurzaam, wasbaar en ook nog eens heel stevig. Maar ja, er moesten natuurlijk meer artikelen bij. Al snel volgden pannenlappen, mutsen en huishouddoekjes.

Alle artikelen worden gehaakt van katoen en van 100% biologisch katoen. Fijn om mee te werken, maar ook zeker fijn om te dragen en te gebruiken.

Ik maak gebruik van dun en dik katoen en een heel scala aan mooie kleuren. Zo probeer ik zoveel mogelijk variaties aan te bieden van alle artikelen. Hopelijk zit er iets moois voor je bij.

Als je wat in mijn webshop besteld, pak ik het mooi voor je in. Ook wil ik hier beslist geen plastic of overbodig verpakkingsmateriaal gebruiken. Mijn producten zijn zo al mooi genoeg…….

Je kunt de artikelen voor je zelf bestellen maar ze zijn ook zeker leuk om cadeau te doen. Voor een klein bedrag van €1,00 extra, pak ik het mooi voor je in.

Met mooie producten, materialen en kleuren, heb je in mijn webshop een goede keuze aan duurzame, zelfgemaakte artikelen.

Help je mee om mijn missie tot een succes te maken?