ZEEPNETJES, ALLE VOORDELEN

GEBRUIK JIJ ZE AL?

In mijn webshop kun je terecht voor handgemaakte zeepnetjes. Gehaakt van verschillende soorten katoen. Een zeepnetje met een goed stuk zeep, is voor mij de ultieme vervanger van de plastic fles.

Maak jij al gebruik van zeep maar heb je nog geen zeepnetje? Of misschien denk je erover een zeepnetje aan te schaffen. Ik zou het doen. Zelf gebruik ik ze al jaren naar volle tevredenheid. Voor mij niets anders meer.

Want een zeepnetje biedt alleen maar voordelen. Hieronder zet ik de voordelen nog even op een rijtje. Ook geef ik je een mooi overzicht van de verschillende zeepnetjes die je in mijn webshop kunt bestellen.

 

1
ZEEPNETJES RECYCLED KATOEN   2

Het is fijn om meer dan 1 zeepnetje in huis te hebben. Want is je zeep op? Doe dan meteen het zeepnetje in de was. Dat kan prima in de wasmachine, wel aan te raden om dat in een waszakje te doen. En met meer zeepnetjes in huis, zit je tijdens de wasbeurt niet zonder. 

Wil jij nu graag een extra zeepnetje bestellen? Dan krijg je meer korting. Hoe meer artikelen je namelijk bestelt, hoe hoger de korting. Dus koop meer en profiteer!

Dus laat je verleiden tot de aanschaf van een zeepnetje en je bespaart het milieu en je portemonnee.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS