WASBARE WATTENSCHIJFJES

In de webshop kun je de wasbare wattenschijfjes nu per stuk bestellen. Zo kun je ze eventueel eerst proberen en kun je precies het aantal bestellen dat jij nodig hebt. Voor €1,75 per stuk, bestel jij al een wasbaar wettenschijfje. 

Deze herbruikbare wattenschijfjes zijn een mooie vervanger voor de wegwerp wattenschijfjes. Het bespaart het milieu en jouw portemonnee. Bovendien pluizen ze niet, dat is extra fijn voor je ogen.

In de webshop is er vol op keus in veel verschillende kleuren. De wasbare wattenschijfjes zijn gehaakt van katoen, hebben een doorsnede van 8cm en zijn aan 2 kanten te gebruiken. Je wast ze eenvoudig in de wasmachine in een waszakje. Na het wassen leg je ze plat te drogen…ze zijn zo droog voor nieuw gebruik.

De wasbare wattenschijfjes zijn echt ideaal. Mooi voor jezelf om te bestellen of om weg te geven. Met de feestdagen voor de deur is dit een mooi artikel om cadeau te doen. Ik pak het mooi voor je in.

Veel gestelde vragen bij het gebruik van wasbare wattenschijfjes”

  • hoe krijg je wasbare wattenschijfjes schoon?
  • hoe lang gaan wasbare wattenschijfjes mee?
  • wat zijn de beste wasbare wattenschijfjes?

Wasbare wattenschijfjes verkrijgbaar in mijn webshop:

  • kun je prima wassen in de wasmachine. Wel aan te raden om dit in een waszakje te doen. Mijn advies voor het wasvoorschrift van deze wasbare wattenschijfjes is wassen op 40℃ bij gekleurde wasbare wattenschijfjes en 95 ℃ bij witte wasbare wattenschijfjes. (Zelf was ik alle kleuren op 60℃ en doe ik het waszakje met wasbare wattenschijfjes in de droger.)
  • gaan heel lang mee. Voor mij een nadeel 😉 maar voor jou een voordeel. De wasbare wattenschijfjes gaan mee zo lang ze heel blijven. En dat is een lange tijd. Misschien vind je het fijn om ze na zoveel keer te vervangen. Aan jou de keus, maar weet dat het wat dat betreft een heel duurzaam product is.
  • zijn voor de ene persoon prima en voor de andere persoon misschien niet. Daar kan ik natuurlijk niet over oordelen. Dat moet je zelf ondervinden. Deze gehaakte wasbare wattenschijfjes zijn wellicht ruwer dan wasbare wattenschijfjes die niet gehaakt zijn. Wel geven de klanten aan dat ze niet pluizen. Om er dus achter te komen of deze gehaakte wasbare wattenschijfjes wat voor jou zijn, kun je ze mooi proberen. En daarom zijn ze in de webshop per stuk te koop.
Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS