WASBARE WATTENSCHIJFJES + WASZAKJES

20210809 184536 scaled

Er zijn weer 2 mooie en duurzame artikelen aan de webshop toegevoegd. Wasbare wattenschijfjes en waszakjes.

De wasbare wattenschijfjes zijn gehaakt van katoen en worden verkocht per 6 stuks voor €9.95. Ze zijn nu nog in 2 kleuren verkrijgbaar maar er zullen snel meer kleuren volgen.

Als jij per dag 1 à 2 ‘gewone’ wattenschijfjes gebruikt en je stapt over op deze wasbare wattenschijfjes, dan kun je bedenken wat voor besparing dat oplevert. En niet alleen voor het milieu maar ook zeker voor je portemonnee.

Ook de waszakjes zijn gehaakt van katoen en worden verkocht voor €5,95. Er passen met gemak zo’n 10 wasbare wattenschijfjes in of alle andere kleine spullen die je in de wasmachine wilt wassen en niet mag kwijtraken. Door de waszakjes zitten 2 koordjes die je met gemak kunt aantrekken en ook weer makkelijk kunt losmaken. De wasbare wattenschijfjes + waszakjes zijn wasbaar op 60 graden. 

Zoals gezegd kun je naar wens de wasbare wattenschijfjes en het waszakje los maar ook gecombineerd bestellen. In verschillende kleuren of dezelfde kleur. De voorraad wordt regelmatig aangevuld.

Een mooi en duurzaam product voor jezelf of om weg te geven. Ga voor een wissel van product en stap over van wattenschijfjes naar wasbare wattenschijfjes. 

Klik op onderstaande link(s) om de producten te bekijken en eventueel te bestellen.

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS