TOFFE TASJES

TOFFE TASJES VAN KATOEN - VOOR GROOT EN KLEIN

Je kent het vast wel, nog snel even de deur uit voor een boodschap. Tas of mand mee voor de boodschappen, maar waar laat je nu je pinpas of geld en telefoon? Los in de tas? In je broekzak? Tuurlijk kan dat, maar handig is anders. Met deze toffe tasjes van katoen is je ‘probleem’ mooi opgelost. Want deze tasjes zijn licht in gewicht en groot genoeg voor je belangrijkste spullen. Bovendien zijn tasjes voorzien van een koordje waarmee je de tasjes helemaal dicht kunt trekken.

Hang zo’n tof tasje op een plek in huis die voor jou het beste werkt. Zodat, als je de deur uit gaat, nooit mis grijpt. De fijne hengsels aan het tasje zijn voor ‘groot’ geschikt voor over de schouder en voor ‘klein’ voor over het hoofd. Dus slinger zo’n tasje over je schouder, ga de deur uit en kom met een blij gezicht weer terug. Alle tasjes zijn gehaakt van prachtig katoen in frisse kleuren. Mede door het formaat van 21 x 22cm, zijn deze tasjes ook uitermate geschikt voor kinderen. Want kinderen zijn meestal dol op tasjes. Laat ze hun favoriete kleur uitkiezen in de webshop. Kinderen hebben vaak een eigen smaak en hoe leuk is het dan om zelf een tasje uit te kiezen en die daarna bijvoorbeeld leuk te combineren met kleding die past bij de kleur van het tasje.

Naast alle kleuren tasjes nu in de webshop beschikbaar, haak ik ook op bestelling in een kleur naar keuze. MAIL me gerust voor meer info.

Bestel gewoon zo’n tof tasje, je krijg er geen spijt van en zult er veel plezier van hebben. Naast dat de tasjes bijzonder mooi, handgemaakt en reuzehandig zijn, kun je de tasjes ook wassen. Doe dat op max. 40 graden en je tasje is weer als nieuw.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS