TASSEN VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

MET HANDIG KOORD OM DE TAS HELEMAAL DICHT TE TREKKEN

Adobe Express 20230728 0806110 1

LICHT IN GEWICHT MAAR GROOT GENOEG VOOR JE BELANGRIJKSTE SPULLEN

Langzamerhand vult de webshop zich steeds meer met de mooiste, handgemaakte tassen. Deze fleurige tassen zijn gehaakt van 100% biologisch katoen. Met een afmeting van 28cm breed en 30cm hoog, groot genoeg voor je belangrijkste spullen.

Het is fijn om de deur uit te gaan met een tas die niet te groot en te zwaar is. Dan is deze tas echt ideaal. Licht in gewicht, fijne en stevige hengsels en met een handig koord waarmee je de tas helemaal dicht kunt trekken. 

Ga je even de deur uit voor een boodschap, op visite of bezoek je een festival? Dan wil je niets liever dan een lichte, handzame tas. Deze tas voldoet dan helemaal. Deze eerste 4 kleuren zijn verkrijgbaar in de webshop maar er volgen zeker nog meer kleuren. Bovendien haak ik ook op bestelling in een kleur naar keuze.

Eenmaal deze tas in huis, heb je er gegarandeerd heel veel plezier van. Hij is handzaam, licht in gewicht en wasbaar. En gehaakt van 100% biologisch katoen ook nog eens duurzaam.

Kortom, deze tas is een regelrechte aanrader. Handzaam, licht in gewicht, fijne hengsels, afsluitbaar, handgemaakt en wasbaar. Ben jij op zoek naar een originele tas die ook nog eens makkelijk mee te nemen is? Een originele en handgemaakte tas? Dan kun je deze fleurige tassen in de webshop bestellen.

Welke kleur tas zou jij graag bestellen?

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS