Samenwerken met……..soap7.com.

In mijn webshop wil ik niet alleen mijn eigen gehaakte producten verkopen, maar wil ik ook graag een combinatie aanbieden van mijn product met een product van een ander bedrijf. Dat product moet dan wel passen bij mijn idee van duurzaam en natuurlijk. Zo ben ik terecht gekomen bij het prachtige bedrijf soap7.com (https://www.soap7.com).

Hier wordt natuurlijke, handgemaakte zeep geproduceerd. Zonder conserveermiddelen, synthetische geur- en/of kleurstoffen. Zeep voor elk huidtype en voor verschillende doeleinden. Margot van soap7.com wilde mij graag haar zeep verkopen die ik dan verkoop icm mijn gehaakte doekjes. En wat nog mooier is, zij wilde graag mijn doekjes verkopen die zij weer verkoopt icm haar zeep. Ik ben heel blij met deze samenwerking en we hopen dat we hierdoor meer klanten kunnen laten kennis maken met elkaars handgemaakte en duurzame producten.

Margot van soap7.com heeft mij gevraagd om 30 doekjes voor haar te haken. Drie x 10 stuks. In drie verschillende patronen en kleuren. Ik heb er nu 18 af, nog 12 te gaan. Voordat haar webshop weer opengaat (na 10 augustus), heeft ze mijn doekjes in huis. Dus dan duurt het niet lang meer voordat deze met de zeep te koop zijn.

Neem maar eens een kijkje op de site van soap7.com (https://www.soap7.com) voor de mooiste zepen. Vanaf 10 augustus worden bestellingen weer verwerkt, nu heeft soap7.com nog vakantie.

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS