ONDERZETTERS VAN RECYCLED KATOEN

De mooiste, handgemaakte onderzetters van recycled katoen

In de webshop van IK HAAK NETJES vind je de mooiste onderzetters. Gehaakt van recycled katoen en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De onderzetters zijn gehaakt in een ‘bloem’-motief en je koopt ze per 6 stuks.

Ben jij op zoek naar goede onderzetters die niet plakken? Bestel dan deze mooie exemplaren. Deze gehaakte onderzetters zijn bovendien nog duurzaam ook. Want gehaakt van reycled katoen. Met een doorsnede van 10cm, zijn de onderzetters groot genoeg voor je glas, kop, of kom.

Zoals je in de webshop kunt zien, zijn deze duurzame onderzetters verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Leuk om voor je zelf te bestellen en extra mooi om weg te geven. Want de ontvanger krijgt een bijzonder mooi, origineel, handgemaakt en duurzaam cadeau. 

Wat vind jij belangrijk aan onderzetters? Ik vind het belangrijk dat ze functioneel zijn, er mooi uit zien, duurzaam en betaalbaar zijn. Met deze gehaakte onderzetters is dat allemaal gelukt. 

Voor een prijs van €5,95 per 6 stuks, bestel jij deze mooie onderzetters van recycled katoen. In een verzenddoos op maat en zonder onnodig opvulmateriaal, gaat je bestelling altijd binnen 2 werkdagen de deur uit. 

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS