NIEUW IN DE WEBSHOP

BABYMUTSEN VAN RECYCLED KATOEN

Babymutsen gehaakt van katoen en van 100% biologisch katoen zijn al volop verkrijgbaar in de webshop. Maar je kunt nu ook babymutsen bestellen die gehaakt zijn van recycled katoen.

De eerste 4 kleuren, lichtgrijs, lichtroze, okergeel en lichtbruin zijn te bestellen. Van elke kleur heb ik 2 babymutsen gehaakt.Zit jou kleur er niet bij? Niet getreurd want er komen nog maar liefst 13 kleuren bij. Stuk voor stuk prachtige kleuren.

Zoals je op de foto’s kunt zien, is het patroon prachtig en zijn de babymutsen heerlijk zacht. Het pashoofdje van de foto is 38cm. Zo kun je zelf bepalen of jouw baby het mutsje al past.

Voor €6,95 bestel je zo’n allerliefst babymutsje van recycled katoen. Mooi duurzaam materiaal. Duurzaam geldt ook voor de verzending. Je bestelling wordt namelijk verpakt in een verzenddoos op maat, zonder onnodig opvulmateriaal. Geheel plasticvrij gaat je pakje de deur uit en verzending is altijd binnen 2 werkdagen.

Dus ben je op zoek naar een mooi, handgemaakt en origineel babymutsje? Bezoek dan de webshop en laat je verleiden tot de aanschaf van een prachtig product.

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS