Gastendoekjes

Gastendoekjes, gehaakt van 100% biologisch katoen

In de webshop kun je terecht voor de mooiste, handgemaakte gastendoekjes van 100% biologisch katoen. Er is een ruime keus in kleuren. De gastendoekjes zijn ideaal voor in toilet, badkamer of gastenverblijf. Leuk met een moois stuk zeep erbij.

Omdat ik duurzaamheid belangrijk vind, wil ik mijn klanten ook graag de mogelijkheid bieden om een duurzaam artikel aan te schaffen. Daarom heb ik met veel plezier een aantal mooie kleuren gastendoekjes gehaakt van 100% biologisch katoen. 

Met de aanschaf van een gastendoekje, krijg je een origineel en mooi product. Misschien om weg te geven of voor jezelf. 

Bestel je in de webshop, dan wordt je bestelling geheel plasticvrij verpakt in een verzenddoos op maat, zonder onnodig opvulmateriaal. Verzending is altijd binnen 2 werkdagen.

Voor vragen over de producten, kun je me altijd mailen. Misschien wil je graag een ander aantal of een andere kleur dan op het moment in de webshop voorradig is. Alles is bespreekbaar.

Ik nodig je heel graag uit voor een kijkje in de webshop zodat je kunt zien wat voor mooie producten er te koop zijn. Producten zonder plastic, origineel en gemaakt van mooie, veelal duurzame materialen. 

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS