BOEKENLEGGERS – NIEUW IN DE WEBSHOP!

boekenleggerskatoen

Alle restjes (bio)katoen bewaar ik. Restjes die te veel zijn om weg te gooien (en bovendien zonde natuurlijk) en net te weinig voor het haken van een artikel voor de webshop. 

Nu zijn de restjes wel precies genoeg voor boekenleggers. Een mooi project voor tussendoor want ze zijn zo klaar. Ik heb een mooi patroon gevonden. De boekenleggers zijn van katoen en biokatoen. Je kunt bij je bestelling geen kleur kiezen. Dat is voor een boekenlegger ook helemaal niet belangrijk.

Dus als je er 1 bestelt, is het een verrassing welke kleur je in je pakket vindt. Voor een bedrag van slechts €1, heb je al zo’n mooie en handige boekenlegger. Een mooi artikel om erbij te bestellen. En is het je 1e bestelling? Gebruik dan de kortingscode, 10minus bij het afrekenen. Dan krijg je 10% korting op je gehele bestelling. Dat is mooi meegenomen.

Dus ben jij een fervent lezer of zit je graag met je neus in de kookboeken, dan mis je vaak een boekenlegger. Want ze zijn reuzehandig en bijna onmisbaar. Nu kun je in de webshop dus ook terecht voor boekenleggers.

Kom maar snel winkelen, leuk!

BESTEL HIER ZO’N HANDIGE BOEKENLEGGER

 

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS