BEANIES

BEANIES VOOR HET HELE GEZIN

In de webshop kun je terecht voor de mooiste, handgemaakte beanies. Gehaakt van katoen en verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. De gehaakte beanies zijn ideaal voor deze tijd. Met de herfst nu en de winter op komst, kan jij wel zo’n heerlijk warme beanie gebruiken.  Warm voor hoofd en oren en lekker zacht van buiten en van binnen.

Lekkere warme beanies voor het hele gezin. Je kunt kiezen uit 3 verschillende maten beanies. De babymaat geschikt voor een hoofdomtrek van 38cm, maat S/M geschikt voor een hoofdomtrek van 52-54cm en maat L/XL geschikt voor een hoofdomtrek van 56-58cm. Heel handig want zo kun je in de webshop in één keer slagen voor beanies voor het hele gezin.

Ben jij een echt buitenmens dan draag je vast ook graag een muts. Want koude oren dat is niet fijn. Dus als je erop uit gaat deze herfst of straks in de winter, vergeet dan zo’n toffe beanie niet. Het houdt je hoofd en oren heerlijk warm.

 

Ook aan de baby is gedacht. Met veel plezier heb ik deze beanies voor babies gehaakt. Net zo heerlijk zacht van buiten en van binnen. Verkrijgbaar in een heleboel verschillende kleuren. Elke katoenen beanies is gehaakt in een prachtig patroon, echt een blikvanger. Maar bovenal heerlijk warm en dat is belangrijk.

Stuk voor stuk zijn alle beanies handgemaakt. Met de aanschaf van een gehaakte beanie heb je dus niet alleen een heerlijk warme muts maar is deze ook nog eens hip en origineel. 

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven

ALTIJD 10% KORTING OP JE 1E BESTELLING!

10% DISCOUNT

MET DE KORTINGSCODE: 10MINUS